“Jag tänker alltid leva det livet jag VILL leva”

Hur härliga är inte dom här två bilderna som Molly precis la upp på sin blogg ifrån vår helt fantastiska vecka i Maimi? De andas så mycket känsla och Miami på något sätt. Jag älskar dem. Jag älskar bilder som förmedlar någon slags känsla och det är inte alltid lätt att fånga det faktiskt.

Ja, jag längtar REDAN tillbaka som ni säkert förstår… Och det är samma visa varje gång. För så fort jag sätter min fot i Sverige igen så ifrågasätter jag alltid varför jag egentligen bor här, när jag kan bo vart jag vill i hela världen? För det kan vi ju. Vi kan faktiskt bo vart vi vill på denna gigantiska planet och på alla dessa otroligt olika platser. Är det då verkligen menat att man ska bo resten av sitt liv på platsen man föddes på? Jag tror inte det. Det finns ju så mycket mer, så mycket mycket mer där ute, att se, uppleva och göra och jag tänker banne mig ta vara på varenda sekund av det. Vi lever bara en gång och får bara en chans att make the most of it och det kommer jag alltid att försöka göra. Jag ska alltid sträva efter att leva det livet jag faktiskt VILL leva. För det här är mitt liv och jag bestämmer helt själv vad jag gör med det. Det ska ni också göra för ni får bara en endaste chans.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna