Dag 3 skulle tydligen vara den jobbigaste…

…Men det har den då inte varit för mig åtminstone. Vet att mamma och pappa har mått väldigt illa till och från men jag mår prima ballerina! Skulle kunna detoxa i en månad om så behövdes för här är det inga problem. Idag har det nog gått bättre än någonsin faktiskt. Troligtvis tack vare morotsbrödet som vi fick äta till mellanmål haha. För ni vet väl att jag är BEROENDE av bröd? Fick jag välja en endaste grej att äta resten av mitt liv så skulle det nog vara bröd.

Frukosten som ni ser ovan var precis som mycket annat rätt smaklös men slank ner fint. Det var en björnbärskombott med lite hallon och blåbär. Helt okej. Men inget jag skulle göra till frukost om det inte vore för den här detoxen.

USA_1495_Fotor

USA_1497_Fotor

Sen kom då morotsbrödet till mellanmål och wow, älskade det!! Det var saftigt och jättemumsigt förutom brödkryddorna mamma hade i och förstörde det med. Avokadon som vi toppade med stod egentligen inte med men vi ville ju inte bara äta en brödskiva så improviserade lite. Hoppas det inte förstör hela detoxen haha, nejdå!

USA_1502_Fotor

Lunchsoppan var riktigt äcklig idag eller okej nu överdriver jag, den smakade knappt heller något och var väldigt vattnig men det som förstörde mest var att mamma hade i alldeles för mycket lök för den gick knappt att äta utan att tårarna rann. Helt sinnessjuk haha. Åt typ hälften sen tappade jag aptiten.

USA_1517_Fotor

USA_1520_Fotor

Vattenmelon- och jordgubbssmoothien som var mellanmål nummer 2 var precis lika god som den ser ut att vara. Supermumsigt med melonbitarna i också. 5/5 toasts helt klart. Den kommer jag absolut göra fler gånger.

USA_1529_Fotor

Avokado och broccoli soppa var kvällens middagssoppa och den var också god. Inte så mättande dock så man var tvungen att äta MYCKET men det gjorde inget för det slank ner väldigt enkelt. Den hade kunnat vara lite tjockare hade jag önskat.

Men ja, då var det bara 4 dagar kvar då. Hur nice? Jag tycker det går riktigt bra faktiskt. Har inga problem med någonting så det känns jätteskönt. Man märker dock av väldigt tydligt att man detoxar för jag svettas otroligt mycket. But that’s just good! Det är ju det den här grejen är till för – att rensa ur kroppen på skit!

Såg förresten att flera av er efterfrågat receptboken vi använder oss av.

Ni hittar den här (klick!) – adlink

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna