Dag 4 har varit bästa dagen!!!

Alright, är helt hooked på den här detoxen nu för det går ju bara bättre och bättre. Idag har helt klart varit den bästa dagen matmässigt. Är så mätt just nu att jag håller på och spricka haha. Lite tråkigt att man inte kan äta lite kex och ost eller typ rawfoodbollar till Let’s Dance ikväll men det blir en kopp örtte åtminstone haha.

Det blev chiapudding till frukost, chiafrön och mandelmjölk som man blandar och ställer in i kylen över natten och sedan toppar man det med lite bär på morgonen när det är dags att äta det. Jättegott! Behöver göra mer chia puddingar, det är så gott och nyttigt ju.

USA_1577_Fotor

Till mellanmål blev det egenrostade pumpakärnor med paprikapulver, curry och havssalt. Även dessa supergoda. Smakade riktigt gott efter promenaden. Dessa kommer jag också göra som snacks även efter detoxen, helt klart.

USA_1583_Fotor

Dagens lunchsoppa var det minst goda under dagen. Den bestod av morot och avokado så det finns ju potential till en smarrig soppa helt klart, men då hade den behövt vara varm tror jag. Jag gillar varma soppor mycket bättre än kalla.

USA_1586_Fotor

USA_1588_Fotor

Mellanmål nummer 2 var en kiwi- och jordgubbskompott och den var lika god som den ser ut. Det var supergott med kakao nibsen och kiwibitarna till. Åh, hade velat äta det nu igen. Älskar alla dessa mellanmålen, de är fan bäst. Kommer typ göra om alla när detoxen är över.

USA_1659_Fotor

Middagssoppan var också supergod verkligen! Den bestod av broccoli, morot, potatis, havregrädde och purjolök och den var VARM!!! Sen hade man de rostade pumpakärnorna ovanpå och de var så jäkla gott verkligen plus att man blev så mätt att man höll på att spricka.

Det här har verkligen varit bästa dagen! Hoppas bara resterande 3 dagar kommer bli lika bra nu. Waaaaah, bara tre dagar kvar!! YEY YEY.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna