Bad min syster Amanda göra inbakade flätor på mig imorse och trivdes verkligen jättebra i det, så har gått runt med det hela dagen och känt mig fierce. Det är så roligt när man tror att man inte ska passa i något och så gör man det. Fasen, man måste våga testa mer. Hur annars ska man veta vad man passar i och inte? Minns att det var samma grej när jag testade lösögonfransar för någon månad sedan. Var riktigt bestämd vid tanken att jag ej passade i det men sen när jag väl testade så var det ju hur fint som helst.

Förutom att testa nya frisyrer så har jag även varit ute på en promenad i solen. Lyssnade på veckans avsnitt av Måndagspepp som jag ej hunnit lyssna på tidigare. Har ni lyssnat på det än? Vi har med en gäst och pratar ångest. Ett lite djupare avsnitt men jag tycker det blev himla bra. Våran gäst är så himla härlig, ni kommer älska henne.

Lyssna gör ni HÄR, på Itunes och Podcasterappen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna