Sure, my life is not perfect…. But my nails are and that’s kind of the same thing

Älskar färgen jag valde på mina naglar den här gången. Jag menar hur fin är den inte? Verkligen den perfekta blandningen av rosa och nude. Mina ringar kommer härifrån (adlink), för er som kommer fråga haha. De är också superfina, har använt dem så sjukt mycket sen jag köpte dom i New York i höstas. Gör mina naglar hos @nailsbyagnes här i Västerås. Hon är superduktig, speciellt när det kommer till nail art om man gillar det. Jag önskar att jag gjorde lite mer sådant faktiskt men tycker det är så svårt att bestämma mig vad jag vill ha, därför blir det oftast jordnära färger på naglarna för min del.

USA_1630_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna