DSC_7729Vår sista lunch i Miami

Det är helt sjukt vad bra jag mår av att äta hälsosamt och röra på mig. Är så glad att jag är inne i det igen efter ett år av konstant förkylning. För jag blir på riktigt en helt annan människa bara jag rör lite mer på mig. Jag blir både gladare, piggare, känner mig snyggare och fräschare och så känns det som att man får en helt annan lyster i ansiktet. Ni borde börja ni också, med morgonpromenader åtminstone. Det är nog mitt absoluta livstips till alla att man ska träna och äta bra och ordentlig mat (med det menar jag bra råvaror, hemmalagad mat och inte så mycket vetemjöl och raffinerat socker). Jag tror verkligen på att investera i sig själv och sin kropp då det egentligen är det enda som du behöver ta hand om. För mår inte du bra, så blir faktiskt ingenting bra.

Fasen man måste bara ge sig fan på att man ska komma igång med träningen igen, sen måste man kriga i några veckor och när de veckorna är över så kommer det komma automatisk och då är det inte alls lika jobbigt. Men så är det väl med allt. Man måste börja någonstans och sen när man väl gjort sig hemmastadd så går det ju bara bättre och bättre.

Lycka till!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna