Alright, nu börjar det bli jobbigt haha.. Detoxen har gått som en dans på rosor fram tills idag…. Jag har haft humörsvängningar och varit såhäääääär nära på att ge upp hela dagen. Har bara velat äta vanlig mat, är så trött på sopporna nu att jag dör men det är bara två dagar kvar nu – det klarar jag! För det känns ju himla bra i kroppen ändå.

Dagen startade bra i varje fall för till frukost åt vi hemmagjord muesli och en bärkompott vilket var jättegott. Så nice med lite muesli till frukost äntligen.

USA_1677_Fotor

Som första mellanmål var det kikärtor med egen vitlöksmarinering eller vad man ska kalla det.

Det var gott! Mycket godare än vanliga kikärtor om vi säger så.

USA_1678_Fotor

Sen var ju tanken att det skulle bli ytterligare en kall soppa till lunch men jag klarade det inte så jag slängde ihop en smoothie som blev supergod. Jag tog två bananer, lite fryst mango och lite mandelmjölk och mixade ner med kardemumma. Sen toppade jag med valnötter och kakao nibs.

Därefter blev det egenrostade hasselnötter som jag tyvärr glömde ta kort på. Och till middag åt vi samma soppa som igår och den glömde jag också fota. Men imorgon lovar jag att fota allt igen. Bara två dagar kvar!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna