Tre år sedan på vår stora balkong i vårt beachhouse i Australien

Att det var TRE år sedan jag och Linnea stod och knäppte dom här bilderna på mig känns nästan påhittat. Jag minns nämligen den dagen så väl. Hur vi låg på stranden hela dagen, gick upp och åt avokado wraps på balkongen och sedan gick ner till en liten butik i Avoca där jag köpte den här klänningen som jag fullkomligt älskade. Hur vi sedan gick hem i våra flipflops i eftermiddagssolen, tog några bilder på klänningen till bloggen, åt havegrynsgröt med mosad banan till middag och korkade upp en flaska passion pop som vi drack medans vi lyssnade på låten Timber med Kesha och fixade oss för en utekväll.

Ja, jag har helt fastnat bakom min gigantiska bildmapp ifrån Australien så har suttit och bläddrat igenom alla fantastiska minnen därifrån hela eftermiddagen. Wow, vad livet var härligt när jag bodde där alltså. Inga bekymmer, inga måsten och ingen framtidsångest what so ever. Usch, får panik över att det känns som att jag växer upp för snabbt nu. Vill åka iväg ett år igen och bo någonstans och inte behöva tänka karriär utan bara leva och vara och hänga med människor. Det enda som hindrar mig är att jag känner att jag behöver vara hemma i Sverige för bloggens bästa…. Men jag vet inte… Man ångrar ju bara chanserna man aldrig tog, inte sant? Jag är inte ens 22. Jag har hela livet på mig med karriären.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna