Bara en dag kvar!!

Idag har det gått bättre. Det har varit rätt psykiskt jobbigt här mot eftermiddagen eftersom att det är söndag och allt och man bara vill mysa i soffan med något gott. Men vi kämpar på. Det är bara imorgon kvar nu ju, jag tror dock att jag kommer äta en vanlig middag imorgon då jag ska träffa Molly och vi tänkte äta middag. Waaaah, really looking forward to that!!! Tänk att man kan längta så mycket efter en knäckemacka med ost haha.

Frukosten var en riktig spenatbomb med mynta. Så jäkla bra att få i sig så mycket vitaminer och grönsaker och frukt via smoothies egentligen.

USA_1702_Fotor

Sen blev det en morotssallad med vitlök till mellanmål.

Även den riktigt god.

USA_1747_Fotor

Till lunch åt vi samma soppa som häromdagen and I love it.

Den var varm och den god.

USA_1752_Fotor

Ananassmoothie som mellanmål nummer 2 och sen blev det blomkålssoppa till middag som jag totalt glömde fota. Båda två riktigt mumsiga. Ananassmoothien var riktigt mastig, nästan så man inte fick i sig den haha. Kan iofs ha och göra med att vi drack den rätt tätt inpå efter lunchen.

Såg att ni är flera som frågat vart detoxen kommer ifrån och den kommer ifrån den här boken (klick) – adlink. Den kostar 109kr och innehåller 90 st vegetariska recept. En riktigt trevlig detox faktiskt, så glad att mamma hittade den. Det är liksom otroligt varierande rätter ändå och allt är gott. Det är inget som varit äckligt. Det har väl varit några rätter som har varit rätt smaklösa men annars är jag otroligt förvånad över vilka goda saker det är vi ätit och druckit den här veckan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna