DSC03370_Fotor

ÅRE!!!

Är så taggad för jag och Ellinor ska nämligen åka till Åre om två helger tillsammans med MTG och Rix FM. Vi flyger dit onsdag den 6e april och hem måndag den 11e så det blir några dagar ändå vilket känns så roligt.

Men nu till sak, jag behöver alla era bästa Åre-tips!!! Jag har bara varit där uppe en gång tidigare men då var jag där på sommaren och campade haha så inte så mycket skidåkning då inte. Men jag vill veta allt! Vilka restauranger är bra, vilken after ski är roligast, finns det några mysiga caféer eller butiker i stan? Nattklubbar? Barer? Berätta allt, så ses vi i Åre. Vi funderar på att kanske fixa en liten läsarträff också, skulle det vara av intresse?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna