USA_2267_Fotor

Blev bjuden på ett väldigt hemligt event av Sony Music förra veckan. Det enda jag fick veta var att det handlade om releasen av Zayns nya album, att det skulle vara ett lyxigt och intimt event och att jag fick ta med mig en kompis. Ja, jag fick inte ens adressen förrän några timmar innan det satte igång! Mötte därför upp Molly på TC och tog oss till Gamla Stan när vi äntligen fått en adress. När vi sedan kommer dit så måste vi skriva på ett kontrakt som kort och gott handlade om att vi tillåter dem att filma oss under kvällen. Efter kontraktspåskriften så måste vi lämna ifrån oss våra telefoner, blir ombedda att gå på toaletten innan vi går in då det inte skulle gå att göra det under själva “eventet” och sedan blir vi nerslussade ner till källaren (vi var endast ca 20 pers och ni kan ju förstå om förväntningarna är hööööööga just nu). Ni förstår ju säkert vad vi tänker vi det här laget? “Zayn, is gonna be here. Han kommer uppträda för oss!!!”.

Men det blev ingen Zayn tyvärr utan vi fick ett varsitt headset och ett målarblock och så fick vi höra hela albumet. Det var lite som ett silent disco ni vet. Det som var det exklusiva och hemliga med det hela var alltså att vi var de allra första i Sverige att få höra Zayns album som släpps om några dagar. De hade även 10 andra sådana här exklusiva, intima tillställningar i 10 andra stora städer i världen idag. Jätterolig idé och jättekul att få vara de första i Sverige som får höra hans nya låtar. Det var typ 3-4 låtar som jag fastnade för direkt. En annan rolig grej är att Zayn himself kommer att lägga upp de som filmades under kvällen på hans sociala medier.

USA_2279_Fotor

Efter det väldigt annorlunda och hemlighetsfulla Sony Music eventet så köpte jag och Molly hem Sushi och så satt vi och snackade skit i någon timme innan jag var tvungen att ta tåget hem till Västerås igen…. Vill verkligen flytta till Stockholm NU men hittar ingenting på lägenhetsfronten för tillfället…. Någon som säljer en 2:a i Vasastan eller Östermalm? Let me know!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna