Alla singlar titta hit – för jag har världens bästa tips till er!

Just nu försöker jag verkligen vara en powersingel, och det går bra för jag är så sjukt trött på killar. Det är dock väldigt svårt när man är en person som verkligen uppskattar den där närheten eftersom att jag egentligen inte gillar att vara själv. Men då hörrni har jag kommit på VÄRLDENS, alltså VÄRLDENS bästa tips som jag berättar om i dagens avsnitt av Måndagspepp eftersom att vi snackar om just singellivet där.

Så om känner ni precis som jag att ni har ett behov av närhet men ändå inte vill ha ett förhållande för att man vill kunna göra vad man vill, när man vill utan att behöva anpassa sig efter någon annan – lyssna på dagens avsnitt av Måndagspepp! Lyssna gör ni som vanligt i Podcasterappen, på Itunes och HÄR.

HÄR finns även en GIRLPOWER spellista jag gjorde igår!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna