Processed with VSCOcam with g3 presetSist jag och Ellinor var på Libertine i London – 1,5 år sedan nu

Ni har väl inte missat att en av mina favoritklubbar i London tar över Collage på lördag? Det kommer bli så jäkla fett så ni anar inte, för de kommer spela exakt samma musik som de spelar i London och de vill ni inte missa!!! Musiken på Libertine är liksom som tagen ifrån din spotifylista med dina favorit RnB och hiphop låtar tillsammans med grymma remixer och mashups som du aldrig hört förut men som du kommer shazaama hela kvällen.

Jag ska dit med Felicia och Louisa, två tjejkompisar ifrån Norrköping. Men det ska bli så roligt för både Carlos och Ari, som jobbar på Libertine i London kommer också vara där. Ser verkligen fram emot en rolig utekväll efter min detoxvecka.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna