Ingen är nog mer taggad än jag idag eftersom att jag styr kosan ner mot Norrköping för att bland annat mysa med denna pinglan, ni vet Linnea som jag bodde i Australien med. Hon flyttade ju aldrig hem när jag gjorde det men äntligen, äntligen är hon hemma igen!!! Kan inte fatta att hon bott i Australien i 2,5 år nu för de få gångerna vi har setts på dessa två åren så har det känts som igår.

Men åh, har saknat henne så mycket. Hon är på riktigt världens bästa människa <3 Jag tror inte ni förstår hur mycket jag skrattar när jag är med Linnea. Hon är en sån där människa som bara ger energi hela tiden och som man kan prata med om allt för att man vet till 110 procent att det stannar hos henne. En annan grej jag älskar med henne är att om hon tråkigt nog skulle vara på dåligt humör så skulle hon ändå inte låta det gå ut över andra. En egenskap jag beundrar och som jag också försöker anamma. För det finns väl inget tråkigare än kompisar som drar ner hela gänget om han eller hon är irriterad?

IMG_0558_Fotor

IMG_0590

Vi har känt varandra sedan vi var 10 år och på den tiden satt vi ihop. Vi brukade alltid sova över hemma hos henne trots att vi hade skola dagen efter och så låg vi och pratade och skrattade så vi fick ont i magen sent på nätterna samtidigt som vi skrev brev till varandra på vårt hemliga språk vi hade kommit på. Vi brukade också leka reseledare på Apollo och tjuv och polis med våra småsyskon. De var nämligen också bästisar så vi fyra gjorde mycket tillsammans.

DSC01878_Fotor

MY AUSSIE LIFE4

IMG_5809.JPG

Hon var ju hemma en sväng i somras, så då firade vi midsommar tillsammans på Dasha och Petras hejdundrande midsommarfest ute i Stockholms skärgård. Hade några riktigt roliga dagar tillsammans då jag följde med henne hem till Norrköping för att spendera midsommardagen tillsammans ute på Stegeborg också. Det ska bli så roligt att kunna hänga i sommar!!!

MY AUSSIE LIFE3

Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra nu när vi ses ikväll men om jag får bestämma så blir det nog en lååååång jäkla middag och vin så att vi kan prata ikapp allt som hänt. Vi har faktiskt inte hörts så ofta sedan jag flyttade därifrån men när vi väl gjort det så har det alltid varit som vanligt och det är ju verkligen så det ska vara. Är så glad att du är hemma Lenne, så himla glad.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna