USA_1797_Fotor

Hej mina hjärtan <3

Hur mår ni? Med mig är det hur bra som helst för jag har ju världens roligaste helg framför mig, men mer om det senare. Jag började morgonen med att öppna påskägg och gissa vad det låg i mitt? Mina favorit rawfoodbollar haha!!! Jag är ju faktiskt ingen godisråtta alls så blev så glad att mamma stått och bakat dessa åt mig. Recept här (klick).

Tycker ni om godis? Jag blir aldrig sugen på det längre. Riktigt lyxigt faktiskt. Men det har väl med att göra att jag försöker att undvika raffinerat socker vilket i sin tur leder till att jag inte känner det där socker begäret. Har knappt sug för mörk choklad heller längre.

Senast överförda90

USA_1757_Fotor

Det är så himla gott att dekorera rawfoodbollarna med bipollen (det gula). Sa jag att de smakar precis som vanliga chokladbollar dom här rawfoodbollarna? Det är helt sinnessjukt faktiskt! Om jag en dag startar ett hälsocafé kommer det här bli mina bästsäljare.

Vad tycker ni om påskblommorna jag köpte hem häromdagen förresten? Är de inte fina med det gula och det lila tillsammans? Jag älskar vasen jag satt dem i. Den kommer härifrån och är egentligen en ljuslykta for some reason. Men jag tycker den är mycket finare att använda som vas. Ni borde faktiskt gå in och kika på den hemsidan. De har massa trendig inredning till riktigt bra priser. Love it.

USA_1773_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna