Idag fyller min tjejkompis Emilia år så ikväll vankas det födelsedagsmiddag för henne här i Norrköping tillsammans med ”det gamla tjejgänget” som jag inte träffat på evigheter. Vi tjejer hängde ihop under gymnasietiden och efter att vi tog studenten och alla gav sig iväg på sina egna äventyr så har det varit svårt att hitta tid att ses allesammans. Det ska därför bli jättemysigt att äntligen göra det ikväll.

Dedicerar det här inlägget till några fantastiska och oförglömliga minnen vi har tillsammans vi tjejer. Försökte plocka ut de härligaste minnena vi har men det var svårt kan jag säga er för vi har såååååå många och vi har så mycket bilder ifrån alla dessa år eftersom att jag har bloggat typ alla åren vi känt varandra. Himla roligt faktiskt!

DSC_0036-002_Fotor

DSC_0328_Fotor

Balen i 3an

En av de bästa dagarna i mitt liv

Documents28

Två härliga sommarkvällar i Söderköping år 2013 precis efter att vi tagit studenten och jag skulle flytta till Australien.

P1000814

Midsommarafton 2014

Gud, vad många midsomrar vi firat tillsammans…

DSC04569_Fotor

Och att gå på Bråvallafestivalen har blivit lite av en tradition.

Vi har tält, men vi sover inte där haha!

IMG_5924.JPG

Bara någon timme innan vårt utspring 2013!!

Vi har så många fina minnen tillsammans jag och dom här tjejerna <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna