Paris

Ska åka till Paris i mitten av April

Ska faktiskt åka till Paris snart igen tillsammans med ett gäng andra bloggare. Något jag ser fram emot jättemycket då jag blev helt kär i Paris sist jag var där här i Februari. Vilket fall så undrar jag vart man hittar alla dessa mysiga fik och caféer som ni ser på bilderna här nedan? Sist så hängde vi mest kring hotellet där vi bodde men denna gången skulle jag vilja se mer av Paris. Vore därför ytterst tacksam om ni kunde tipsa om de mysigaste och finaste områdena som man inte får missa.

IMG_3730

Senast överförda99

Liksom vart ligger det här mysiga kullerstensområdet till höger och typ vart får man finast bilder på eiffeltornet? Finns det någon terass/ restaurang/ utsiktsplats där man kan ta fina bilder både på eiffeltornet och på sig själv framför eiffeltornet? Jättetacksam för svar, är så glad att ni finns så att vi kan hjälpa varandra med resetips och dylikt. Ni är bäst! Sist jag behövde Paristips fick jag såååå många bra ifrån er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna