Senast jag skulle upp och åka skidor, alltså kring nyårsafton så tyckte jag att det var så svårt att hitta snygga skidkläder någonstans. Jag hade också svårt att veta hur jag ville se ut i backen, vilka färger jag ville köra på osv. Nu hade jag iofs bara tre dagar på mig sist när jag skulle till Sälen att hitta något som funkade eftersom att vi bokade den resan väldigt spontant men eftersom att jag har lite mer tid på mig den här gången tänkte jag be er om lite hjälp.

Vart kan jag hitta snygga skidkläder och vad tycker ni är snyggt att ha i backen?

Senast överförda87

Senast överförda88

Som ni ser gillar jag vita skidkläder. Jag tycker det är så jäkla snyggt men samtidigt känns det så opraktiskt att köpa det. Inte för att jag åker skidor särskilt ofta men jag är så klumpig så kommer ju skita ner skidstället på direkten. Älskar förövrigt hur Candice är klädd på bilden till höger. Så himla elegant, lyxigt och kvinnligt. Hade velat gå så på After Ski haha, men kan tänka mig att det passar mer in i Aspen kanske. Tror inte det går hem i Åre och här i Sverige tyvärr…

Senast överförda89

Det är riktigt snygg att vara helsvart också som på bilderna här ovan. Speciellt när man blandar material som till vänster men också när man kör på ett helt set som till höger. Faktum är att setet till höger är typ exakt vad jag letar efter. Älskar att jackan är markerad i midjan och att det är tydligt att jacka och byxa ska vara tillsammans.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna