DSC07648_Fotor

Så sjukt att jag lärde känna dom här två fantastiska tjejerna via en resa

Jag älskar när ni skriver och berättar att jag har inspirerat er till att våga ge er iväg på resor, hittat vänner för livet eller hjälp er med självförtroendet. Det gör mig så otroligt glad, ända in i hjärtat så snälla fortsätt med det. Ni kan skriva båda här på bloggen och på min mejl eller varför inte skicka en film på Snapchat där ni berättar med egna ord. Men nu var det inte det jag skulle prata om. Utan jag har fått förfrågan om att länka till mitt resekompisinlägg ännu en gång så tänkte göra det här och nu.

Söker ni en resekompis? In och skriv lite om er själva, vart ni vill resa, när ni vill resa osv och så kan ni connecta med varandra. Jag vet själv hur svårt det är att hitta någon att resa med så GÅ IN HÄR (klick) och hitta just DIN perfekta resekompis!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna