USA_2031_Fotor

Senast överförda96

USA_1929_Fotor

USA_1917_Fotor

// Bomberjacket (click)/ Two in one dress (click) / Fringe heels (click) //

La upp en liknande outfit för några dagar sedan men tyckte det var så snyggt att matcha den med en bomberjacka också att jag var tvungen att knäppa några bilder på det tillsammans också. Jag älskar bomberjackor och det här är verkligen den perfekta. Den är fluffig och quiltad and I just love it!

Vad tycker ni om min nya haircut förresten? Min frisör Gabby Bangerhead klippte av håret rejält den här gången och så ljusade vi upp det och körde en Olaplex behandling. Det känns himla fräscht men sjukt ovant. Jag gillar det mer och mer för varje dag som går dock men det känns som att jag kommer sätta i längre löshår snart igen om jag känner mig själv rätt haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna