Senast överförda94

USA_2262_Fotor

USA_2252_Fotor

Världens roligaste nyhet darlings!!

Jag har fått en egen sida i Solotidningen som heter ”Hannalicious Värld” som kommer vara med i varje nummer i ett helt år framöver. Det innebär alltså att ni från och med nu måste köpa Solotidningen varje månad för att läsa min sida!!! Det kommer vara en feelgood sida så tänk er min blogg fast i den absolut bästa versionen med de absolut bästa inläggen.

Det kommer vara allt ifrån resetips, recept och inspiration till feel good vibes och självförtroende boosts. Jag vill att ni ska läsa ”Hannalicious värld” med ett leende på läpparna och vända blad fyllda med inspiration och motivation till ett lite härligare och lyxigare liv. Ni kommer även kunna ställa frågor till mig gällande relationer, hälsa, resor eller självkänsla som jag i varje nummer kommer att besvara.

Ni hittar den första upplagan av Hannalicious Värld i SOLOs aprilnummer ?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna