IMG_6129-1.jpgJag och Bea i fredags på Pinchos

Vet inte om ni märkt det, men jag har haft tidsinställda inlägg i en hel vecka då den nya designen lanserats och ingen på SOLO har kunnat blogga under denna tiden. Allt är inte riktigt klart med designen, ska byta header och göra lite annat. Men vad tycker ni so far?

Hur sjukt att jag liksom har varit ledig i EN HEL VECKA förresten. Det har faktiskt varit helt fantastiskt och verkligen något jag har behövt, och som grädde på moset så har jag även hängt med massa vänner just dessa dagarna vilket har varit så himla mysigt. Tänkte därför visa er nu vad jag gjort i påskhelgen eftersom att jag ej kunnat uppdatera förrän nu.

IMG_6349.JPG

Hur gulligt välkomnande i Norrköping hemma hos Linnea av hennes mamma?

I torsdags så styrde jag kosan ner mot Norrköping för att första träffa världens bästa Linnea som är hemma ifrån Australien. Vi skypade med en killkompis ifrån Australien, åt nachochips och godis och snackade ikapp året som varit. Jag både skrattade, tappade hakan och grät haha.

IMG_6341.JPG IMG_6342.JPG

Sen blev det fredag och det startade jag med en fika i Knäppingsborg med min fina vän Casper. Vi har setts nästan varje gång jag varit nere och hälsat på de senaste gångerna men vi har aldrig hunnit sätta oss ner bara han och jag så det var jättemysigt att äntligen få tid till det. Vi snackade karriär och åt scones!

Tog därefter en runda på stan med världens bästa Calle och så åt vi lunch på lingonfabriken. Man blir alltid så himla glad av Calle, han är världens mysigaste. Tog tyvärr ingen bild på honom men ni som hängt med ett tag vet vem han är. And yes, he’s single!!! Han pluggar i Växsjö så det är bara att ni håller ögonen öppna alla Växsjö-tjejer.

IMG_6345.JPG IMG_6351.JPG

Haha, min fredag bestod BARA av mat inser jag nu för efter lunchen med Calle mötte jag upp Filippa för ännu en fika och sen åkte vi hem till henne, drack rödvin, åt cheesecake och fixade oss inför kvällen.

Det vankades födelsedagsmiddag för Emilia, en av mina äldsta vänner. Vi bokade bord på Pinchos, en franchise-restaurang som nyss öppnat i Norrköping. Det är en tapas restaurang med rolig cirkus inredning. Älskade verkligen konceptet! Det är så nytänkande då du beställer maten via en app.

IMG_6357.JPG

IMG_6348.JPG

Jag rekommenderar sötpotatispommen, risotton och mini-hamburgarna!!!

IMG_6350.JPG

Drinkarna var också goda, då det var godisar i hehe…

Hade det jättemysigt och gick sedan ut på Kopparhammaren där jag träffade ännu fler vänner. Kom fram några söta läsare också vilket var jätteroligt för de sa jättefina saker. Fick ovanligt mycket komplimanger för att jag går min egna väg i helgen. Å det gör mig jätteglad att ni säger det. Avslutade vilket fall sedan med efterfest till och med. Vilket är väldigt ovanligt kan jag lova er… Orkar ju aldrig efterfester haha!

IMG_6347.JPG

Sen blev det lördag, då åt jag frukost hemma hos Louisa med henne och Felicia. De hade köpt med sig det som i deras öron definierar en “Instagram-frukost”. Hur gulligt? De gjorde de nämligen för min skull och för att de ville göra det för mig. Så fina tjejer, älskar att hänga med dem. Vi är så likasinnade på så många plan och det är så härligt med sånna vänner.

Mötte sedan upp Moa en snabbis på Brödernas innan det bar iväg upp till Stockholm med några fler tjejer varav några jag inte kände men är så glad att jag fick spendera helgen med eftersom de visade sig vara så jäkla roliga och gulliga!! Älskar när man får ett sådant bra första intryck! Är det inte så himla härligt?

IMG_6114.JPG IMG_6113.JPG

Började Stockholms-vistelsen med en sen lunch på East. Jag åt tempura rolls med chili mayo SÅKLART! Det bästa jag vet hehe 😉

IMG_6340.JPG

Gick tillbaka till hotellet och fixade oss.

IMG_6121.JPG IMG_6352.JPG

Sedan slängde vi på oss klackarna och satte oss på en bar och tog något glas innan vi begav oss bort till Collage. Hann även med en sväng till Italiano, V och Hells.

IMG_6127.JPG IMG_6134.JPG

Och så blev det söndag och fint väder. Så tog på oss solbrillor och något svart och gick bort till Sturehof.

IMG_6125.JPG IMG_6123.JPG

Där gänget från Libertine, London satt och lapade sol.

IMG_6124.JPG

Beställde köttbullar..

IMG_6353.JPG IMG_6354.JPG

Och bara njöt av vädret, dagen, Stockholm och livet. Så jäkla härligt avslut på helgen. Tack livet för att du är så himla snällt mot mig. För jag skulle inte byta bort det mot någon annans just nu, förutom Kylie Jennes kanske haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna