20163311310483291_sbig

I onsdags efter att jag och Ellinor spelat in ett poddavsnitt så följde jag med henne bort till Nouw kontoret där Johannes Hansen (världens kanske mest inspirerande person) föreläste för oss. Han är ju en av Sveriges främsta personliga rådgivare så att han är duktig är det ju inget snack om saken om. Han var lika inspirerande som vanligt och fick mig att bestämma mig för att jag ska göra två saker jag velat så länge nu… Är faktiskt så sjukt taggad på att ta tag i det så ni anar inte. Fasen, det är bara att börja. För har man gjort det så kommer det bli mycket enklare.

Ni minns väl när Johannes gästade vår podcast i höstas förresten? Ni bör verkligen lyssna på det avsnittet för det är helt klart ett av de bättre avsnitten vi någonsin gjort. Gå in HÄR och scrolla ner till ni kommer till avsnittet med Johannes. Där snackar vi mod och gick igenom mycket om det som Johannes sa på den här föreläsningen. Bland annat det här med att mod inte är något man föds med och som vissa människor saknar. Mod är en muskel som man måste träna. Precis som vilken annan muskel som helst och det tycker jag skildrar vad mod faktiskt är så himla bra.

20163312222506481073269_sbig 20163312223542581073269_sbig

Sen bar det vidare till Urban Deli där det vankades middag. Vi fick sitta i ett eget rum som kallades “köket” där det var ett stort matbord och två kök. Jättetrevligt att hyra om man vill styra större middag eller en liten förfest.

Vi blev serverade supergod mat och snackade om både feminism, Zlatan, Justin Bieber och utelivet i Paris. Hade det riktigt trevligt trots att jag inte mådde så bra..

IMG_6463.JPG

Det serverades även ostron, något jag försöker lära mig att tycka om haha.. Första gången jag åt det var i New York i vintras när vi satt ett gäng bloggare och brunchade på The Standard Grill. Det var Dasha som sa åt mig att jag var tvungen att smaka då och den här gången gjorde jag det självmant. Men gillade det inte….

IMG_6464.JPG

Det serverades även chark <3

IMG_6474.JPG

Hade även en liten fotografering i onsdags tillsammans med Ellinor och bästa Herman inför vår Snapchat Take Over som jag gjorde igår med NA-KD.

dsc_8994-1

Sen blev det torsdag och då mötte jag upp Molly för en lunch i Sturegallerian. Vet inte riktigt vad stället kallas men man betalar precis utanför Konditoriet och sen är det en buffé uppdukad inne på Konditoriet som man får välja och vraka bland. Det finns massa hälsosammare olika salladblandningar där som man kan välja på. Riktigt trevligt och fräscht faktiskt. Ni borde gå dit, kostar bara 129kr för en buffé.

IMG_6468.JPG Senast överförda102 IMG_6469.JPG dsc_9051

Sen gick vi bort till Riche där vi tog en varsin kopp kaffe och grönt te och skämtade om hur roligt det måste se ut när vi tog hur mycket bilder som helst på varandra, vårt lilla bord osv. Haha, hade det varit för två år sedan hade jag tyckt att det var jobbigt att fota så mycket men nu kunde jag faktiskt inte bry mig mindre.

IMG_6467.JPG

Avslutade sedan timmarna med Molly med en ingefära shot och en varsin juice på jucieverket. Jag tar nästan alltid 6 dollar zumo shake eller vad den heter med dadlar, avokado, kakao, mandelmjölk osv. Tycker den är så god.

IMG_6466.JPG

Skyndade sedan iväg bort till söder och MTG för att spela in ytterligare en podd innan jag begav mig hemåt, eftersom att jag och Ellinor åker till Åre i veckan och inte kommer hinna ses innan det och spela in. Vi pratade verkligen om allt möjligt och tipsar bland annat om våra absoluta favoritlåtar just nu. I podden berättade jag även en av sakerna Johannes inspirerade mig till att ta tag i.

Tänk vad mycket en gnutta inspiration faktiskt kan göra. Är inte det rätt häftigt? Och på tal om inspiration så måste jag bara visa er vilket fantastiskt gulligt och fint mejl jag fick imorse.

Jag blir så fascinerad av hur du lägger ner så mycket tid, energi och kärlek på ditt arbete. Det är så jäkla häftigt att alltid kunna veta att man blir inspirerad bara av att gå in på dina sociala medier med medvetandet om att du egentligen bara är en vanlig person fast med ett hjärta som sprutar ur sej glädje och inspiration och verkligen vill förmedla något till alla unga tjejer här ute. Det är så roligt att se och det får en själv att tro på sin egna framgång inom bloggvärlden. Jag som driver en mycket mindre blogg vet hur mycket det egentligen krävs för att få det perfekt, men att du lyckas varje varje dag med det är så grymt.

Ha en fin dag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna