USA_2309_Fotor USA_2310_Fotor

Jag har haft jättesvårt att hitta ett par varmare klackar som passar till utsvängda byxor och utsvängda jeans och alla jag har haft hemma har varit superfula till. Men vill ni veta varför då? Jo man måste ha en spetsig tå till utsvängda, längre byxor. Och jag har ju då självklart bara försökt matcha denna typen av byxor med skor med runda tår till vilket har sett förjävligt ut. Så jag tror inte ni förstår hur glad jag blev när jag insåg att de här är de perfekta klackarna till dessa typer av byxor.

Ni hittar dem här på Publicdesire, även det en nyfunnen favorit. De har nämligen sjukt mycket snygga skor. Ska visa er ett par andra som jag köpte där som är svinsnygga.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna