IMG_6559.JPG IMG_6558.JPG

Hej darlings!

Tänkte bara svänga in lite snabbt och berätta om gårdagen innan vi ska börja göra oss i ordning inför kvällen här nere i Jönköping. Så igår då, jag blev först upphämtad av tjejerna på tågstationen och sedan så åkte vi till bryggan och åt lunch i solen vilket var jätteskönt. Sedan gick vi en snabb runda på stan och så åkte vi till…

USA_2555

…Hooks Herrgård!

En spa-anläggning precis utanför Jönköping där vi skulle spendera natten.

IMG_6551.JPG

Det ligger precis vid vattnet och Jönköping bjöd på en helt fantastisk solnedgång igår som vi betraktade ifrån de heta källorna. Det var jätteskönt att de inte var så mycket folk där igår heller.

IMG_6574.JPG

Åh, vad jag saknat de här tjejerna!!

IMG_6550.JPG IMG_6576.JPG

Delade på en flaska rosé i solen och satt i säkert två timmar och snackade ikapp om allt som hänt sedan vi sist sågs. Det var såååå mysigt och jag skrattade så magen krampade flera gånger, det gör jag alltid med Anna och Olivia!!

IMG_6581.JPG

Min baddräkt är härifrån (klick) och Annas ifrån Bikbok (adlink)

IMG_6548.JPG IMG_6555.JPG

Ja, ni ser ju hur magisk kväll vi hade det.

IMG_6579.JPG IMG_6575.JPG

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna