Documents31

Ni som hängt med i bloggen ett tag vet att jag älskar Los Angeles och att jag pratat mycket om att åka dit och plugga på College osv. En dröm jag alltid haft har nämligen varit att bo i Kalifornien ett tag och jag börjar känna att det är dags att uppfylla den drömmen nu för jag vet att om jag inte gör det så kommer jag ångra mig när jag ligger där på dödsbädden och ser tillbaka på livet (Ellinors uttjatade livsmotto). Man lever faktiskt bara en endaste jävla gång. Har ni ens tänkt på det? Du har bara en chans! EN ENDASTE CHANS. Usch, blir så ledsen när jag ser människor som fullständigt kastar bort det. Jag vet att alla inte är lika och inte vill samma saker men för mig känns det så obegripligt att man inte kan vilja upptäcka vad som finns där ute. När det finns så mycket mer än staden man är uppväxt i, pojkvännen man haft sen högstadiet och att jobba på samma gamla jobb.

Men åter till Los Angeles. Jag har ju tänkt mycket på det här och velat fram och tillbaka i flera år nu över hur jag ska göra men nu har jag faktiskt bestämt mig. Hittar jag någon att resa över med Augusti-Oktober så tänker jag åka dit och vara där under de tre månaderna för att testa på livet i la-la land. Annars drar jag nog iväg själv trots att det känns rätt så mycket läskigare…

Documents34

Jag har varit i L.A. 5-6 gånger tidigare och senast jag var där var sommaren 2014 precis efter att jag kryssat Sydney-Hawaii. Jag har aldrig varit där när jag har varit 21 dock så det kommer ju bli en helt annan resa att åka dit nästa gång vilket jag verkligen ser fram emot.

Försökte få med mig någon att åka dit med här i vår men ingen nappade så nu blir det en annan resa här i början av maj istället efter att jag varit i Åre och Paris, som jag kan berätta om senare…

IMG_6678.JPG

Vill helst bo i West Hollywood så att det är nära till Runyon Canyon. För jag älskar verkligen att springa och hika i hillsen. Sist så sprang vi hela 2 mil när vi var där. Sinnessjukt långt, men på något konstigt sätt så kändes det inte så. Kanske för att utsikten är helt fantastisk och för att det är så härligt att springa däruppe.

Documents32

Alltid när jag hör låten ”I took a pill in Ibiza” så blir jag på riktigt pirrig i magen och tänker på L.A. och ser framför mig hur jag sitter i en nercabbad sportbil med vinden i håret, en glass i handen och åker längs Sunset Boulevard i det magiska solnedgångsljuset i L.A. Ni vet väl att L.A. bjuder på det i värdsklass finaste ljuset i hela världen? Ljuset är alltid helt magiskt där <3

Vem flyttar dit med mig i 3 månader i höst?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna