USA_2873_Fotor USA_2877_Fotor

Hade världens mysigaste myskväll igår med tjejerna som lite sista häng eftersom att jag åker hem idag. Så vi köpte med oss en massa gott och åkte hem till lägenheten där Anna ska flytta in snart för att hänga, äta, dricka vin och snacka skit.

Härligaste hänget om ni frågar mig… Jag är så glad att jag träffat dom här tjejerna för vi har så roligt tillsammans. Igår så satt vi verkligen uppe till halv tre och bara pratade och pratade och pratade.

Senast överförda104

Både Anna och jag är älskar att fixa, pyssla och lägga upp mat fin haha… Medans Olivia bara skrattar åt oss. Det var så roligt för Olivia försökte verkligen igår när vi skulle äta frukost eftersom att vi sov hos henne, men det hela slutade med att jag och Anna fick rycka in och rädda upp situationen. Det såg katastrof ut haha!

USA_2869_Fotor USA_2876_Fotor

Vet att det ser ut som typ köttbullar där längst till höger haha men det är mina rawfoodbollar som jag tjatat så mycket om.

Recept på dem hittar ni här (klick)!

Senast överförda105 USA_2868_Fotor

Tack Jönköping för några superhärliga dagar! Jag gillar faktiskt den här staden, den är mysig och det känns som att det finns mycket uteställen och bra restauranger. Såg att det är några av er som undrat vad jag tror om att studera här och till er vill jag bara säga kör! Jag har några kompisar som gör det och de har tyckt om det jätte jättemycket. Jag tror att det är superroligt att plugga här i Jönköping faktiskt. Jag hade lätt funderat på det om jag hade haft planer på studier till hösten.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna