studentklänningar-001

Inlägget innehåller adlinks

// 1. Superfin lace dress 479kr (klick) /2. Spagetti strap dress 299kr (klick) //

Har fått mycket önskemål om jag skulle kunna tipsa om lite fina studentklänningar, så tänkte göra det i det här inlägget för det är ju högtid att börja fundera på vad man ska ha på sig i juni nu faktiskt. Jag hade inte på mig klänningen ni ser ovan i slutändan men tog bilder i den. Hade ca. 7 vita klänningar tror jag pga jag ej kunde bestämma mig vilken klänning jag skulle ha….

Med de sagt, köp inte 7 potentiella klänningar, det kommer bara ge er mer beslutsångest och göra valet mycket mycket svårare…

studentklänningar

// 3. Bandage dress 1081kr (klick) /4. Silkesklänning 567kr (klick) /5. Spetsklänning 349kr (klick) //

Jag älskar klänningen till höger, hade lätt haft något liknande som går lite längre ner om jag hade tagit studenten i år. Tycker det är så fint att vara lite sofistikerad och stilren klänningsmässigt och sen köra på stort lockigt hår och en synligare sminkning.

CALIFORNIA DREAMING 2013

Tänkte göra ett inlägg om balklänningar också ifall det finns av intresse. Jag köpte min glittriga fina klänning här och min vita som ni ser till höger (som var mitt andra alternativ ifall jag skulla ha hunnit tröttna på det bling bling-iga) här.

Beställde faktiskt precis två klänningar ifrån den sistnämnda sidan inför min resa till Paris som jag ska på om 10 dagar då jag behövde en finare klänning inför kvällen på operan som vi ska på.

studentklänningar2

// 6. Lace skater dress 399kr (klick) /7. Lace dress 1195 kr (klick) //

Här är två andra alternativ jag gillar supermycket. Min syster tar ju studenten i år så ska hjälpa henne lite att hitta en klänning. Jag vet att hon hade passat så fint i den till vänster. Den är så hon. Hon älskar den där utsvängda nederdelen och har hur många klänningar som helst i sådan modell.

Aktivt dokument2

// 8. High neck mid knee 608kr (klick) /9. Lace slip dress 567kr (klick) // 

Hoppas ni fick lite tips!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna