USA_2972_Fotor

Som jag nämnde tidigare så är Anna och jag väldigt likasinnade när det kommer till att göra i ordning frukostar och liknande väldigt fint. Gud, jag kan bara tänka mig hur mysigt det skulle vara om vi bodde tillsammans och man kom hem och var jättetrött sent någon kväll och Anna hade dukat upp lite kvällskäk så här. Det hade ju på riktigt gjort min dag!

Snacka om att jag behöver hitta en kille som har ett öga för det här också. Jag blir verkligen så lugn i själen över att få sätta mig vid ett fint uppdukat bord med god mat och så kan jag väl inte vara ensam i att känna?

USA_2969_Fotor

Bara så ni vet så är brieost och de tunna riskakorna ifrån Friggs med chiafrön eller havssalt bästa kombinationen you’ll ever try. De är också supergott med avokado till.

Ni måste testa detta! Bästa mellanmålet. Riskakorna smakar liksom popcorn typ, så något för dig Elli eftersom att du är besatt av det 😉

USA_2966_Fotor

Glöm inte att toppa med chilipulver om ni äter riskaka och avokado!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna