ÄNTLIGEN FRAMME!

Kom fram till ett regnigt och riktigt kallt Åre runt lunch och eftersom att vi flög upp en tidigare än tänkt så bor vi  första natten hemma hos Ellinors killkompis som säsonger här uppe. Så hängde lite i stugan och sen åkte vi in till byn för att handla lite mat och få en rundtur i Åre av en expert 😉


Köpte lite naturgodis, gick i några butiker och åkte hem och…

… Lagade tacos åt killarna vi bor hos. Ellinor gjorde en mega god guacamole och jag stod för grönsakshackningen som vanligt. Varför får jag alltid det jobbet? Måste ut ur detta mönster genast annars kommer jag aldrig lära mig att laga mat..

Nu sitter vi i varje fall på O’Learys med grabbarna och tittar på Champions League, matchen mellan PSG (Zlatan) och Manchester City. Såg ni målet Zlatan gjorde haha? 😉

Känner mig lite halvtöntig som dricker ett glas vitt men tycker verkligen inte om öl så vad ska man göra?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna