Gick upp tidigt imorse för att det alltid är härligast att åka skidor på morgonen och för att Nappe, Ellinors killkompis började jobba klockan 11 och vi ville åka med honom såklart! Första åket dock…. Oj oj oj, inte nog med att vi hamnade i en röd backe. Det var så jäkla isigt!!! Jag övervägde till och med att gå ner haha och då har jag ändå åkt skidor typ varje år. Var livrädd!! Men sen släppte det.. Det gäller bara att lita på sig själv och inte vara rädd för att ramla.

Det blev inte jättemånga åk efter det förrän vi bestämde oss för att sätta oss och äta lunch på Kastrullen hehe… Det bästa med skidåkning enligt mig 😉 Tycker på riktigt knappt det är kul med skidåkning utan föredrar verkligen en lunch eller ett glas rosé på uteserveringarna i backen haha. Det är ju så himla mysigt.

Följer ni mig på snap? If not, do it NOW! Uppdaterar därifrån hela tiden. Heter @hannafribergs. Nu blir det mer skidåkning, vi hörs!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna