Drack en varm choklad uppe i en toppstuga 

Snabb update, har både hunnit med Afterski på Verandan där vi träffade och hängde en del med Rix FM gänget, vi har också ätit middag på Dahlboms och nu bär det nog av till Bygget för lite stök. Var även förbi Vinbaren en sväng, vilket var ett supermysigt ställe!

Middagen på Dahlboms

Har sedan spenderat hela eftermiddagen tillsammans med några sköna grabbar från Varberg som vi träffade på afterskin. Vi kom in på det här med livskvalité och vad man faktiskt värderar i livet. Ena killen hade nämligen bott i New York i 7 år och jobbat med det flashigaste jobbet någonsin men blev trött på livet där och flyttade hem till Varberg och Sverige igen. Vilket för mig låter helt sjukt, jag menar hur kan man byta ut ett flashigt liv i New York med ett småstadsliv i Varberg?? Och det var just detta vi snackade mycket om, vilket var jätteintressant för det fick mig att tänka en extra gång på vad som faktiskt är viktigt för mig här i livet.

  

Bilderna är ifrån vår middag och eftermiddags-åkning här i Åre. Gick faktiskt riktigt bra med skidåkningen förutom att backarna är riktigt dåliga just nu…. Vi hörs imorgon <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna