IMG_6965.JPG

Sorry för den dåliga uppdateringen men har det så himla nice här uppe att jag på riktigt glömt att uppdatera bloggen. Snapchat har uppdaterats flitigt dock så det får ni inte missa @hannafribergs.

IMG_6967.JPG

Dag 3 i Åre, alltså igår så åkte vi skidor hela lååååånga dagen. Vi var så trötta i benen när vi åkte de sista åken att vi ramlade, skrattade konstant ner för backen och hade noll kontroll. Livsfarligt!

Jag var till och med tvungen att ge mig själv ett pepp-talk när jag skulle ner för en backe för att jag kände att jag inte hade kontroll på skidorna. Så peppade och snackade med mig själv ner för hela backen haha. Intalade mig själv att allt skulle gå bra, att det är i situationer man känner sig lite rädd, men gör det ändå som man växer som människa osv.. Hade Johannes röst i huvudet och tänkte, vad skulle han sagt åt mig att göra i det här läget? Jo, lita på mig själv. Så då gjorde jag det.

IMG_6957.JPG

Åt gulaschsoppa på Kastrullen och satt och lapade sol.

Allt var precis som vanligt med andra ord 😉

IMG_6972.JPG IMG_6971.JPG

Lånade Ellinors kompis snygga skidjacka och var glad som vanligt. Mina skidkläder jag beställde upp hit har ju fortfarande inte kommit så får hoppas att jag hinner få med mig dem hem imorgon innan det bär av hemåt igen..

Är så ledsen över det… Hade verkligen sett fram emot att bära ett snyggt vitt skidset i backen och bara sett sjukt proffsig ut åtminstone eftersom att jag inte är världens bästa skidåkare. Jag har lärt mig rätt mycket de här dagarna dock för vi har faktiskt åkt en del.

IMG_7038

IMG_6970.JPG

Avslutade som vanligt dagen med Afterski tillsammans med Rix Fm gänget eftersom att vi varit här i fjällen med dem. Här ovan ser ni Erik, Ellinor och Markus aka Knappen. Erik är programledare och Marcus säljare men föredetta programledare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna