IMG_7012 IMG_7013

Har haft en helt perfekt och oslagbar dag i backen idag! Det var inte ett endast moln på himlen och solen har skinit hela långa dagen. DRÖM! Vi har dock varit otroligt slitna efter gårdagen då vi firade Chrisopher (Ellinors killkompis, kompis) och både körde afterski, två mellanfester och sedan gick ut och gick rätt hårt på kröket…

Är otroligt imponerad att vi faktiskt varit i backen idag. Men vi kunde inte, inte åka eftersom att det var så fint väder och vi kände oss tvungna att åka upp till toppen eftersom att vi inte hade varit där de tidigare dagarna pga det har varit rätt blåsigt.

IMG_7015

Drack champagne i solen…

IMG_7014

Tillsammans med Sebastian. En kille vi träffade och hängde med igårkväll. Han var supertrevlig och åkte skidor med oss idag då hans kompisar åkt hem och han var kvar lite längre än dem 😉

Senast överförda109

Sen tog vi en kaffepaus och planerade nästa steg för vår podcast Måndagspepp… Satt och skrev ner hur mycket anteckningar som helst över planer för framtiden och möten vi vill boka in med människor i branschen för att lära oss mer om marknadsföring, sociala medier och inflytandet vi faktiskt har.

IMG_7016 IMG_7024

Och åt lunch på Kastrullen, denna gång tog vi dock en varsin spagetti bolognese. Så tråkigt att vi inte testat några andra matställen i backen förutom Kastrullen haha, men eftersom att Ellinors killkompis Napoleon jobbar där (han med det fina håret, för er som följer mig på snap) så har det helt enkelt blivit att vi har åkt dit.

IMG_7027

Avslutade sedan med afterski på Timmerstugan som var mycket roligare än den på Verandan just för att det låg i backen och var utomhus. De spelade bra musik också och solen värmde på bra. Söndagar ska tydligen vara bäst för afterski på Timmerstugan så det var ju himla passande att vi bestämde oss för att gå dit just idag. Stängde till och med stället och var bokstavligt talat de sista ut.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna