IMG_7051

// Baddräkt här (klick) / Kimono här (klick) //

IMG_7059

Jag och Molly i Miami innan vi skulle ut och käka middag

Eftersom att jag måste sitta och vänta på min flygbuss i en hel timme här på Arlanda så tänkte jag att det kan vara kul att visa er lite härliga bilder ifrån de senaste veckorna som jag inte lagt upp ännu.

Min fantastiskt snygga klänning som jag även bar i Vegas på min 21st kommer härifrån (klick). Tänker att jag hädanefter ska försöka länka allt jag har på mig så ni slipper fråga och så att ni kan köpa samma saker. Fair? Vore inte det nice?

IMG_7045

Jobblunch på Diplomat tillsammans med en väldigt spännande app

Tog som vanligt köttbullar… Men vet ni varför jag äter det så ofta ute för? För att vi aldrig äter Svensk traditionell husmanskost hemma. Det serveras endast en massa olika wooker, hälsopajer, sötpotatis och älgkött.

IMG_7061

IMG_7052

Två bilder ifrån förra helgen i Jönköping

Har på mig Olivias jacka & den svarta kavajen som man knyter i midjan kommer härifrån (klick). Kavajen är ett av de bästa köpen jag gjort tror jag då den är perfekt att slänga på sig när man ska på middag. Jag har på riktigt alldeles för lite middagskläder. Har endast partyklänningar x 300..

IMG_7049

Pornstar martinis

Har ni druckit det? Jag är ju inte så jättehaj på drinkar men gillar Moscow Mules och Pornstar Martinis. Två drinkar som Danijela har tipsat mig om och som jag föll för direkt. Så nice när ens vänner gillar samma drinkar som en själv. Tyvärr gör ju jag och Ellinor verkligen inte det… Hon har den absolut värsta drinksmaken jag någonsin stött på haha. Men vi tycker ju extremt det mesta så det kanske inte förvånar er att jag tycker det. Pornstar Martini smakar i varje fall passionsfrukt.

Inlägget innehåller adlinks

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna