USA_1682_Fotor

Nypris 27 000, säljer för 8 000kr

Intresserad av att köpa min kamera? Huset är en Sony a65 och den är otroligt lätt till vikten jämfört med andra systemkameror samt enkel att hantera (därför jag köpte den). Det som är så nice också är att den fokuserar så jäkla snabbt och bra. Kameran som jag nu vill sälja köpte jag för 3 år sedan så det är den jag fotat de flesta blider med här i bloggen. Jag köpte en proffsigare och dyrare kamera i början av 2016 så från och med det här året är alla bilder fotade med den kameran. Med de sagt kan ni kolla tillbaka i arkivet för att se vad det är för bilder jag fotat med den här som är till salu nu, förutom de oredigerade bilderna jag visar i det här inlägget.

Du får även tre objektiv till kameran förutom det som redan sitter på huset så tänkte berätta lite snabbt om dem samt visa bilder jag fotat med de olika objektiven. Mejla mig på hannalicious.blogg@live.se om ni är intresserade! Gärna om ni kan mötas upp och hämta upp den i Västerås/ Stockholm eller Norrköping.

DSC00979

DSC09884-001

DSC02494

Tre oredigerade bilder

Först ut är bilderna jag tagit med objektivet som man fick med huset. Med det här objektivet har jag fotograferat mycket miljöer, gator, berg, stränder osv. När man vill få med mycket i en bild så är det perfekt att använda just det objektivet då de inte är inzoomat och går att zooma lite med.

USA_1684_Fotor

Perfekt att fota detaljbilder med, så som mat.

Här får du riktigt suddig bakrund.

DSC02882

DSC05917

Två oredigerade bilder med suddig bakrund

USA_1685_Fotor

Ett inzoomat objektiv som man kan använda sig av om man vill fotografera saker långt ifrån. Perfekt att ha på resor om man vill fotografera skylines eller djur närmre då det går att zooma rätt långt. Jag har använt det mest på resor.

DSC08606

DSC01821

Två exempel på oredigerade bilder som är tagen långt ifrån

USA_1686_Fotor

Det nyaste tillskottet i familjen. Bara detta objektivet kostar 12 000kr och det köpte jag för ungefär ett år sedan. De är jättebra och jag har använt det mest till outfitbilder och matbilder för att få det här suddiga bakom. Man kan säga att det här är en tre gånger bättre versionen av det första objektivet jag visade.

IMG_9683

20153

Tre oredigerade bilder

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna