USA_2732_Fotor

Som jag nämnde tidigare idag så verkar det som att jag tappat balansen igen mellan hälsa and fun eller hur man ska säga precis när jag trodde att jag hade hittat den. Men det är fasen inte konstigt att det blir så när man har fartfyllda fullspäckade weekends varje vecka, eller hur? Jag tror dock att jag behöver lära mig att säga nej, prioritera hälsan och förstå att jag bara är 21 år gammal och att det kommer komma fler tillfällen att åka till London eller Paris. För det är ju ändå inte roligt att vara borta hemifrån om man inte mår bra?

Har även lovet mig själv att jag måste åka iväg och gå på spa oftare för det är så viktigt att man kopplar av och stänger av då och då och jag är så sjukt dålig på det.

USA_2697_Fotor

Förra helgen när jag var på Hooks i Jönköping med tjejerna så hade jag egentligen tänkt göra en helkroppsmassage eftersom jag är så otroligt stel men eftersom att jag redan då var sjuk så valde jag att göra en annan jättehärlig behandling som vi skräddarsydde precis efter mig. Vilket är så himla nice med just Hooks då de alltid gör skräddarsydda behandlingar för deras kunder hela tiden, vilket jag tycker är ett sjukt smart koncept eftersom att man inte riktigt vet vad man faktiskt kan göra för olika kurer och inpackningar om man inte brukar gå på spa.

Så det blev en ingefära inpackning på hela kroppen och så gjorde vi ansiktsmask, ansiktsbehandling och avslutade med en liggande dusch på en marmorbänk där man väljer olika program som sprutar ner varmt och kallt vatten om vartannat. Behandlingen var hur avkopplande och skön som helst, och då ska ni veta att jag brukar ha svårt att slappna av och koppla bort när jag är på spa, men här somnade jag till och med. Vi måste unna oss mer spa helger hörrni! Det behöver vi.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna