USA_3161_Fotor

I’m in love with shoes ?

// Snake print shoe här (klick) / Svarta pumps i sammet här (klick)  – adlinks //

Har uppdaterat skogarderoben rejält nu vilket gör mig så pirrig i magen för jag älskar verkligen skor. Speciellt klackar… Har hur många som helst… Trots det så tycker jag att det är svårt att hitta bekväma par dock men jag kan lova er att alla tre par som jag visar er i det här inlägget är såååååå otroligt sköna. Funderar på att ta med mig alla paren till Paris nu i helgen.

USA_3163_Fotor

USA_3162_Fotor

Svinsnygg body som sitter så bra på mig trots brösten!!! Den kommer ifrån H&M och kostar 249kr och jag köpte den för ca 1 vecka sedan. Skorna kommer ifrån Public Desire.

Även bodyn kommer få följa med till Paris, kommer ha den under ett par skinnbyxor när vi ska ut och käka middag en kväll tror jag. Kommer bli riktigt snyggt. Man kanske kan köra på de här beiga snörade klackarna till då också? Och den grå pälsen som ni kan skymta lite på bilderna som är ifrån Dry Lake? Dåså, älskar att jag bestämde mig för en outfit medans jag det här blogginlägget.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna