USA_3123_Fotor

USA_3125_Fotor

Hej på er! Jag var tvungen att springa på några möten igår trots att jag mådde riktigt dåligt och sedan låg jag i sängen hela eftermiddagen och tittade på heminrednings-vidoes. Idag har jag inte heller gjort många knop då jag fortfarande är sjuk men behöver verkligen packa upp väskan ifrån Åre för att sedan packa den igen då jag åker till Paris tidigt fredag morgon.

Har i varje fall precis käkat köttgrytan ni ser på bilden ovan och den var magisk precis som vanligt, för är det något min pappa är duktig på att laga så är det köttgryta. Han är ju jägare så kanske inte så konstigt, plus att köttet vi äter är kött han själv skjutit och tagit hand om.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna