DSC_0026_Fotor

DSC_0024_Fotor

Eftersom att en taxi måste hämta upp oss klockan 05.30 imorgonbitti så ska jag sova över hos ”Mamma Dasha inatt haha. För er som missade det så var hon lite som en mamma för mig när vi var i New York sist där i december med massa andra bloggare haha. För oj vad hon lärde mig mycket om livet då ni.

Bland annat att en kvinnas ålder avslöjas på händerna och halsen vilket innebär att du ALLTID måste vara noga med att smörja in dessa två områdena så att du inte blir rynkig där. Bra tips va? Något jag faktiskt helt missat konstigt nog.

DSC_0028_Fotor

Vilket fall så beställde vi hem tacos ifrån Wolt kvällen till ära som vi nu har frossat i oss. Vi var så hungriga att vi knappt kunde prata mellan hetsens tuggor. Wolt är en ny hemkörningstjänst för mat på restauranger för er som inte visste det. Riktigt nice när man varken orkar laga själv eller ge sig ut på stan.

Tacosen var sååå god, speciellt kyckling mango varianten & restaurangen vi beställde mat ifrån heter Zocalo! Det stället finns lite runtom i Sverige tror jag.

DSC_0029_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna