Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_3468

Tänkte bara visa er lite härliga bilder ifrån sist jag var i Paris i brist på annat bloggmaterial eftersom att jag både varit sjuk och superstressad sedan jag kom hem ifrån Åre. De första två bilderna är ifrån Hotel Costés, en jätte jättemysig restaurang ni måste besöka. Stort tips är att försöka få bord på uteserveringen, den är så härlig.

FullSizeRender-5

Strosade runt i dyra butiker i alla dess former och kände och klämde på drömväskor och när vi drack drinkar åkte både Chanel och YSL väskor fram på bordet. Varför man lägger sin dyr väska på matbordet? Jag tror det finns 3 olika alternativ.

Nummer 1. Man är rädd och försiktig om väskan. Den blir lätt skitig om du lägger den på golvet och hänger du den på armstödet kan någon lätt sno med sig den. Vilket inte riktigt något man vill riskera när man har en väska för tiotusentals kronor.

Nummer 2. Det blir en snygg accessoar att ha med på bilden man ska fotografera på maten man käkar (om man bloggar då dvs eller bara helt enkelt gillar att fotografera mat).

Nummer 3. Du vill helt enkelt bara visa upp din fina väska!!! And so you should 😉

FullSizeRender-3 kopia

Satt och lunchade hur länge som helst på L’Avenue, världens mysigaste ställe. Ni måste gå dit om ni är i Paris. Tror vi betalade ca 600kr var för en lunch där och då drack vi nog två drinkar var också om jag inte minns helt fel.

IMG_3724

Ett annat restaurangtips är Miss Kô, de har helt fantastisk mat.

De är så gott! Hälsa servitören Alex från Hanna from Sweden och säg att ni vill ha kostnadsfria Moscow Mules för att det var tack vare mig ni gick dit 😉

FullSizeRender-4

FullSizeRender-2 kopia

Nä hörrni, det ska bli så mysigt att åka tillbaka till Paris imorgon! Vi har ett riktigt trevligt schema också nämligen över vad vi ska hitta på för skojigt. Är rikstaggad. Åker med ett superhärligt gäng med, vilka det är får ni veta imorgon 🙂

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna