DSC_0075_Fotor

Första dagen i Paris har varit så mysig. Är ju här med Helium Studios och DeoDoc och tjejgänget de valt ut att ta med på resan är så härligt. Jag älskar att vi alla är så olika och har våra egna karaktärer plus att alla är så gulliga. Ser fram emot två dagar till här i Frankrike med allihopa. Här kommer en liten snabb uppdatering om vad vi hittade på igår.

DSC_0053_Fotor DSC_0055_Fotor

Det första vi alla enades om att göra när vi kom fram var att gå och äta lunch någonstans. Vi tänkte gå till L’ Avenue först men påvägen dit så gick vi förbi flera ställen jag varit på sist jag var här så vi bestämde oss för att kika in på Persing Hall och testa deras lunch.

DSC_0057_Fotor

Jag beställde in en creamy shrimp tempura som jag mindes var en stor favorit förra gången och mycket riktigt var den lika god även denna gången. Något liten dock men var inte så hungrig då jag hade ätit en rawfoodbar straxt innan.

DSC_0061_Fotor

Maxinne och Linda

Har bara varit på Pershing Hall på middag förut och skulle nog tipsa om att gå dit middagstid istället för lunch. Det var rätt lugnt och tyst under lunchen nämligen så mycket trevligare och mycket mer folk på kvällarna. Innegården är ju to die for dock.

DSC_0067_Fotor

DSC_0073_Fotor

Sen satte vi oss på ett café lite längre bort och beställde både in kaffe och champagne!!

Ja, det finns ju alltid något att fira!

DSC_0113_Fotor

Hoppade in i duschen och satte mig och åt jordgubbar i fönstret på hotellrummet med utsikt över Triumph bågen. Vi bor helt fantastiskt här i Paris, det hela känns väldigt franskt. Blir bara mer och mer kär i den här staden ju fler gånger jag besöker den.

IMG_7146

Hela snygga gänget påväg till Operan, jag var tyvärr uppe och stressade över min klänning när bilden togs. Därför jag ej är med 🙁

DSC_0141_Fotor

IMG_7142

Här har ni en liten bild på mig istället 😉

Det var verkligen en speciell upplevelse det där med balett och jag är jätteglad att jag fick testa på det men kunde inte hålla ögonen uppe under första akten och hade ingen vidare koll på Romeo och Juliet historien heller. Efter första pausen så var det inga problem att vara vaken däremot och då började det även hända lite. Tyckte att det hela var aningen utdraget nämligen. Det hade gott och väl räckt med 1h och inte 3h kanske…

Dasha berättade hela historien för mig när vi kom hem sedan dock så då förstod jag allting och förstod upplevelsen och hela föreställningen på ett annat sätt. Typiskt mig att jag inte tagit reda på Romeo and Juliet storyn innan.

DSC_0147_Fotor

DSC_0170_Fotor

Jag och maggis efter Operan

Som ni ser så är fortfarande några bilder lite suddiga men det är för att jag inte lyckats ställa in fokuspunkterna än tror jag. Så får försöka fixa det här idag då jag måste ta lite fler foton idag.

DSC_0187_Fotor

IMG_7147

Hoppade sedan in i en taxi för att äta middag på Ginger, har aldrig hört talas om det tidigare men det var ett riktigt mysigt ställe men tyvärr var fisken jag åt rätt smaklös. Förrätten däremot (tuna tartar med avokado), den var riktigt god.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna