DSC_0192_Fotor

DSC_0193_Fotor

Sitter just nu på flygplatsen och väntar på flyget hem till Stockholm. Det är tyvärr lite försenat men det gör inget för då fick jag mer tid till att blogga så tänkte berätta lite vad vi gjorde igår på dagen innan middagen och utekvällen.

Jag började morgonen med frukost tillsammans med Janni. Både hon och jag är morgonmänniskor så det har blivit vi som har ätit frukost tillsammans här i mornarna i Paris medans de andra har sovit haha. Vi snackade mycket resor såklart!

DSC_0542_Fotor

IMG_7284

Sen tog jag och Dasha några klassiska bloggbilder som ni fick se igår medans vi väntade in resten av gänget…

DSC_0704_Fotor

DSC_0732_Fotor

Vilket var Janni och Margaux!

Haha, inser nu att triumphbågen typ är den enda klassiska Paris ikonen som vi fotat vid på den här resan, men det var så enkelt eftersom att vi bodde så nära.

DSC_0639_Fotor

DSC_0619_Fotor

DSC_0631_Fotor

Det var väldigt varierande väder i lördags. Ena sekunden var det sol, andra började det regna och mitt i allt så kommer Floyd Mayweather med hans crew ifrån någon butik så då stannade jag och snackade lite med dom, eller ja, med hans livvakt..

Sen slog det mig att världen är så jäkla liten. Jag menar vad är oddsen över att jag stöter på dom ännu en gång? Vad försöker ödet säga mig? Att jag borde börja boxas?

DSC_0599_Fotor

DSC_0600_Fotor

Gick därefter till Miss Kô och åt lunch.

Så tråkigt att majoriteten av ställena vi varit på den här gången var ställen jag var på sist jag var i Paris men det gör inget för alla de restaurangerna är faktiskt riktigt bra. Vi prickade verkligen rätt där i mars när vi var i Frankrike för jag har glatt gått tillbaka till vartenda ställe.

Senast överförda111

Älskar alla fina, lyxiga hus och att vi alla älskar att ta bilder. Det underlättar livet så mycket!!!! För det finns inget jobbigare än när man är med människor som hatar att fota då känner man sig så jobbig när man behöver be om hjälp med bilder osv. Då känner man sig verkligen som världens jobbigaste person.. Men det är inget att ens tänka på när man hänger 24/7 med andra bloggare. Det är världens bästa!

janni-deler-lavenue-parisIMG_9123  janni-deler-lavenue-parisIMG_9118

Gick därefter och kollade i lite fler butiker och tog några drinkar på L’Avenue. Lånade två bilder som ni ser här ovan ifrån Janni. Hon är så duktig på att fota och redigera så det var faktiskt himla roligt att det visade sig att vi numera har likadana kameror. Jag är superkär i min nya lilla bebis!

DSC_0605_Fotor

DSC_0778_Fotor

Sen började det bli sent så då gick vi hemåt för att börja fixa i ordning oss inför kvällen…

DSC_0829_Fotor

DSC_0832_Fotor

Hur magisk var inte solnedgången igår?

Jag stod och bara gapade över hur fint det var för det kändes inte verkligt med de lila molnen och Triumph bågen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna