IMG_7285

Igår delade hela stora gänget upp sig lite då alla ville göra lite olika saker så jag, Dasha, Janni, Margaux och Johanna tog en vända på stan, käkade lite lunch och bara strosade omkring. Det kommer upp ett lite mer detaljerat inlägg kring gårdagen senare men så länge så bjussar jag på lite härliga bilder ifrån vårt lilla drinkbesök på L’Avenue.

Vi har det verkligen helt magiskt här i Paris. Jag menar kika bara på dom här bilderna jag knäppte medans vi satt och drack drinkar på uteserveringen i solen på L’ Avenue igår eftermiddag. Det var så himla trevligt och precis som förra gången jag var där så sprang det förbi hur mycket snygga människor som helst med både det ena och det andra hängandes på armen (fina väskor alltså)…

DSC_0645_Fotor

DSC_0651_Fotor

Jag drack en Moscow Mule, den ljusorangea drinken och Dasha tog ett glas champagne för att fundera på ett väskköp som hon sedan slog till på. Kolla hennes instagram så får ni se vad det blev 😉 Vi alla blev så avis! Jag hade också velat köpa en fin väska här i Paris, men det får bli nästa gång.

DSC_0661_Fotor

Margaux och Johanna

Johanna jobbar med Dasha och Maxinne på Helium Studios. Hur snygg är inte hennes basker? Jag testade den och passade faktiskt rätt bra i det så funderar på att köpa en själv för nästa Paris besök. Det är faktiskt väldigt, väldigt fint med basker tycker jag.

DSC_0684_Fotor

Jag och Janni

Hade verkligen en supertrevlig dag igår med dom här tjejerna! Och missa för guds skull inte L’Avenue om ni besöker Paris. Det är faktiskt ett måste trots att en drink kostar ca. 200kr för hela atmosfären är bara så härlig, fransk och lyxig. Man känner sig nästan lite som 1 million dollar när man är där haha. Fast det kan jag inte riktigt säga att jag gjorde igår eftersom att vi satt och tog hur mycket bilder som helst på ALLT. Folk måste undrat vad vi höll på med egentligen…

DSC_0610_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna