IMG_7292

IMG_7299

Åt middag på Victoria 1836 igår, som ligger över klubben L’arc, ett stenkast ifrån vårt hotell. Det var en väldigt festlig och högljudd stämning på den här restaurangen vilket var perfekt för ett stort tjejgäng som oss på 11 brudar som mer än gärna sjunger med i låtarna som spelas osv.

Vi fick ett stort bord i mitten av restaurangen precis vid DJ-båset vilket var riktigt nice och bakom mig som ni ser så var det utsikt över Triumphbågen. Älskar att det var stora fönster ut mot staden.

IMG_7288

Åt trerätters så började med lax!

IMG_7294

Sen fick jag in en magisk tryffel ravioli, den bara smälte i munnen!!! Alla smakade av mig haha, ni måste ta denna rätten om ni går hit och äter någon gång. Lovar er att ni inte kommer bli besvikna <3

IMG_7289

IMG_7295

Till efterrätt blev det sedan någon ananaskombott och glass. Det gillade jag inte alls. Det smakade för mycket mynta för min smak. Det var knappt någon som tyckte den var jättegod faktiskt.

IMG_7290

IMG_7296

Gick sedan ner till L’arc där vi hade bord och dansade i några timmar. Hade det svinroligt och musiken var riktigt bra. Det var en perfekt blandning mellan hits, gamla klassiker, Justin Bieber och Drake.

IMG_7293

Avslutade kvällen på Raspoutine, vilket var lite utav en besvikelse. Själva klubben var supernice och mysig och burleske men musiken var ju riktigt kass. Det var bara dunk, dunk, dunk så man blev jättetrött och kunde inte alls dansa och sjunga med som på stället vi var på innan så det blev inte så sent innan vi bestämde oss för att åka hem.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna