DSC_0897_Fotor

DSC_0891_Fotor

Tänkte egentligen spendera sista dagen i Paris på en rooftop med utsikt över Eiffeltornet men eftersom att köket hade stängt lagom när vi ville dit så blev det en härlig lunch på innegården på Costes istället tillsammans med Forni, Jossan, supergulliga Gertrude och Gertrudes kompis Paola.

Känner knappt Gertrude för har bara träffat henne tre gånger varav två utav dem har varit i Paris. Men varje gång vi ses känns det som att vi har känt varandra hela livet. Hon är en sån otroligt härlig människa som man bara vill hänga med hela tiden för att ta del av hennes energi. Hon har också sjukt inspirerande stil tycker jag. Ni borde kika in hennes blogg.

DSC_0890_Fotor

Har aldrig varit ett big fan av Bloody Marys men när jag smakade Gertrudes på Costes igår tror jag att jag blev hooked. Det var ju så smarrigt. Vad är det egentligen för dåliga Bloody Marys jag har druckit tidigare?

DSC_0901_Fotor

Åt deras club sandwich med avokado och lax. Den var god men verkligen inte 280kr god. Men det är ju lite så på sådana här restauranger, maten är inte helt fantastisk utan man betalar för själva servicen och upplevelsen. Drinkarna här är dock riktigt bra tycker jag.

En annan rolig grej var att jag bad om sallad istället för pommes, fick dock både och plus att salladshuvudet kostade mig 100kr extra. Sådant blir man ju lite trött på, liksom hallå? Ni serverar mig bokstavligt talat ETT SALLADSHUVUD med lite dressing och tar 100kr för det? Kom igen!

DSC_0893_Fotor

Atmosfären på Costes är däremot så jäkla mysig så det är ju den man betalar för. Jag gillar verkligen stämningen där trots att servitörerna är otroligt dryga och nonchalanta. För som ni ser på bilderna ifrån lunchen så är ju restaurangen långt ifrån fullsatt och trots det när vi ringde och ville boka bord så sa de att inte fanns några bord och att de var helt fullt. När Gertrude då stod på sig lite och berättade att vi var bloggare ifrån Sverige så fick vi komma dit och mycket riktigt så var det ju verkligen inte fullt. Men de är ju så otroligt petiga med att det ska vara ”rätt” människor där att det är töntigt fast jag förstår ändå med tanke på deras klientel.

Ronaldo och Oliver Balmain var bland annat där kvällen innan oss och här finns garanterat lite kändisspotting om man tycker sådant är roligt. Det är så otroligt roligt att sitta och spana på folk på ett ställe som Costes tycker jag eftersom att majoriteten av gästerna där är så eleganta och snyggt klädda.

DSC_0913_Fotor

Hela snygga gänget 😉

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna