DSC_0971_Fotor

DSC_0973_Fotor

I nästa nummer av Solo så kommer ni precis som förra månaden kunna läsa ”Hannalicious sida” men också en stor Miami Guide som ni inte vill missa!!!! Den är tre sidor lång och innehåller mina allra bästa Miami tips. Satt och läste den till frukosten imorse och känner mig riktigt nöjd över den.

Men eftersom att jag inte fick plats med restaurangtipsen i tidningen så tänkte jag ge er dem här. Här är därför mina fyra favoritrestauranger som ni inte får missa om ni besöker Miami. Observera att de alla ställena är aningen dyrare än vanligt men det är så värt att gå till vartenda ställe ändå.

USA_0841_Fotor

dsc_6394

CASA TUA
”Sägs vara en av världens bästa Italienska restauranger”
1700 James Avenue

Casa Tua är ett dyrare ställe som är perfekt att besöka om man vill unna sig något extra på semestern. Ägarna till Casa Tua vill att gästerna ska känna sig som hemma när de besöker restaurangen och inredningen känns väldigt ”Hamptons”. Här serveras helt fantastiskt Italiensk mat i en atmosfär som är minst lika fantastisk. Se till att boka bord ute i trädgården för den ultimata upplevelsen och beställ deras tryffelrisotto.

STK
”Det sexigaste och absolut bästa stekhuset i Miami”
2305 Collins Ave

En middag på STK är mer än bara en riktigt god köttbit av hög klass, det är en hel upplevelse. Inte nog med det, de finns även många rätter som inte innehåller kött som jag älskar nästan ännu mer. Atmosfären är livlig, miljön elegant och nästan varje kväll spelar en DJ musik på restaurangen för att skapa en härlig energi och uppmuntra gäster att mingla med varandra. För att inte tala om servicen, den är fantastisk. STK är ett av mina favoritställen i Miami för du kommer vara lycklig redan när du fått in brödet restaurangen bjuder på innan middagen.

seaspice

Miami med Molly3

SEASPICE
”Fisk och skaldjursrestaurang alldeles vid vattnet”
422 NW North River Dr

Seaspice är inte heller det billigaste stället att äta på men det är värt vartenda öre för atmosfären är helt fantastisk. Extra mysigt är det att sitta utomhus under bar himmel under lanternorna. Gillar du hög musik, folk som dansar på borden och att dricka drinkar i solnedgången samtidigt som du ser en stor yatch glida in och parkera vid restaurangen, så måste du gå hit på en söndag. Seaspice är även jättetrevligt för lunch och brunch på helgerna.

ZUMA
”En brunch to die for”
270 Biscayne Blvd Way

När vi svenskar tänker brunch tänker vi pannkakor och scrambled eggs men det här är något helt annat. Här snackar vi helt magisk japansk gormémat som du kommer ångra att du inte upptäckt tidigare. Priserna börjar på $95 men då ingår obegränsat med champagne och hur många bloody marys, bellinis, mimosas och andra cocktails du behagar. Man får även välja på en varmrätt ifrån menyn och äta desserter så det räcker och blir över. Detta får inte missas!

DSC_0967_Fotor

DSC_0980_Fotor

DE HÄLSOSAMMARE ALTERNATIVEN
Det finns så mycket god mat och bra restauranger i Miami men för omväxlingens skull så tänkte jag även ge er tre hälsoställen som jag gillar. Jag älskar ju nämligen att testa på hälsosamma restauranger och allt som är rawfood och ekologiskt.

DIRT
”Eat clean”
232 5th St. (melllan Washington and Collins avenue)

Det perfekta stället för veganen, glutenintoleranten och hälsofreaket. Här kan du äta både frukost, lunch och middag då de finns både juice- och salladsbar samt hälsosamma toasts, smoothies och kyckling- och kötträtter. Allt är ekologiskt och clean eating.

jugofresh

JUGO FRESH
”Fantastiska och kreativa bowls”
1935 West Ave eller 222 NW 26th St

Jugo Fresh Wynwood Walls (22 NW 26 st) är snäppet coolare än den på West Ave men om man bor på Miami Beach så funkar den på West Ave lika bra eftersom de serverar exakt samma saker. Även här finns gröna juicer och vegan snacks men ni måste testa deras bowls, speciellt de som kommer med granola. De är to die for!

UNDER THE MANGO TREE
”Charmigt och ekologiskt litet hälsohak”
714 6th St

Under the mango tree är ett typiskt sådant där ställe man inte hittar om man inte vet om det så det är därför jag tipsar er om det nu. Här finns så goda superfoodbowls som acai, choklad, spicy acai, dragonfruit bowl, brazilian acai bowl m.m. De har även superfood frapuccinos, turmeric lattes, veggie melts och gröna smoothies. Ni kommer garanterat inte att bli besvikna på det här stället.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna