DSC_0228_Fotor

DSC_0390_Fotor

Senast överförda30

// Kappa här (klick) / Väska Forever 21 / Svart klänning här (klick) / Snörade klackar Public Desire / Solglasögon här (klick) // – innehåller adlinks

Har redan börjat fundera på när jag kan åka till Paris nästa gång. Tanken var egentligen att jag skulle ha stannat kvar och att Molly skulle kommit ner och att vi skulle ha utforskat Paris i några dagar men eftersom att jag inte är 100 % frisk ännu och ska åka utomlands om två veckor igen så var jag tvungen att prioritera hälsan denna gången. Skulle därför väldigt gärna vilja åka ner dit med henne något senare i vår eller till Augusti kanske. Det vore otroligt roligt.

Tycker ni att det är roligt att jag börjat lägga in lite mer oufits? Jag börjar faktiskt tycka att det blir mycket roligare med kläder för jag börjar hitta en stil jag gillar och vad det är för sorts kläder som passar min kroppsform och inte. Så det kommer bara bli mer sådant om ni tycker om det <3

DSC_0373_Fotor

Senast överförda29

Hur fint blev det inte med dom här skorna tillsammans med den ljusgrå kappan?

Stort tack till Johanna som jobbar med Maxinne och Dasha på Helium och som hjälpte mig att knäppa bilderna också. Du är en stjärna verkligen!

DSC_0233_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna