DSC_0704_Fotor

Janni, Margaux och jag

Ser ni Eiffeltornet där till höger bakom Janni? Tyckte det var lite roligt att vi fick med både Eiffeltornet och Triumph bågen på en och samma bild. Två flugor i en smäll liksom trots att man knappt ser att det är Eiffeltornet som skymmer där bak.

DSC_0917_Fotor

När jag, Forni och Jossan gick hem ifrån lunchen på Costes i söndags så stod det en äldre man och blåste såpbubblor i parken. Det såg så idylliskt ut med solen som sken och de små barnen som sprang runt och tyckte att såpbubblorna var det bästa som hänt livet den där soliga söndagen.

20164180145318417926024_sbig

Bloody Marys på Costes fotat av Gertrude

Och på tal om lunchen på Costes så måste jag bara berätta om ett samatalsämne vi hade under lunchen. Har ni hört talas om Parissyndromet? Det är det sjukaste haha!! Här är ett utdrag ifrån Wikipedia:

Parissyndromet är en psykosomatisk sjukdom som kan orsaka snabba hjärtslag, yrsel och hallucinationer vid Parisbesök. Sjukdomen drabbar årligen ett dussintal japanska turister, vanligen kvinnor. Fenomenet beror på en extrem kulturchock när en idealiserad och romantiserad föreställning om Paris möter upplevelsen av oartig och ohövlig servicepersonal, smutsiga gator, språkförbistringar och andra kulturella skillnader.

paris5

Janni, Linda och Johanna

LCHF = Lite champagne hjälper faktiskt, världens bästa citat va?

janni-deler-girl-time-parisDSC_2808

Maxinne kände sig alldeles överlycklig över att solen sken i Paris när vi kom dit och jag står som vanligt och kollar Instagram säkert…

janni-deler-balcony-parisDSC_3260-copy

janni-deler-balcony-parisIMG_9218

Skålade in en rolig kväll på balkongen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna