Senast överförda31

Girls, we need to talk about handbags!!!

Efter att jag kom hem ifrån Paris har jag varit inne i lite utav en väskbubbla för det enda jag har kunnat tänka på är väskor? Usch, det blir sådan väskhets på bloggresor eftersom att alla har så fina, dyra väskor haha. Vilket problem…..

Men jag har faktiskt kikat på otroligt mycket väskor på senaste då jag verkligen är i behov av en större där jag får plats med min stora systemkamera. Gillar verkligen väskan ovan, den är lite mindre men ändå så pass stor att man får plats med kameran. För det negativa med stora väskor är ju att man trycker ner så mycket i dem så att de blir så fruktansvärt tunga i slutet av dagen 😉

IMG_09401-1024x637

Sen finns ju alltid den klassiska, som jag suktat efter i många år. Jag tror dock att jag börjat tröttna på den lite grann eftersom den känns så uttjatad. Men om jag skulle känna för att köpa den ändå eftersom att jag verkligen ÄLSKAR den så blir det nog någon lite annorlunda. Alltså inte någon som ser ut exakt som den ovan då den känns alldeles för clean. Utan mer kanske en med ormskinn- eller mockadetaljer?

Senast överförda113

Har även börjat fått upp ögonen för de ännu mindre Celine väskorna som jag tidigare tyckt varit lite halvfula haha. Är det inte sjukt hur man kan ändra uppfattning helt över en väska på något år?

Jag hoppas verkligen inte att jag gör det över min Chanel hehe….

42c139ddb6cf29f70749e8ace70c539d

En annan väska jag verkligen suktat efter ett tag nu är den här fina Givenchyväskan! Vi kikade lite på dem nu när vi var i Paris och de är så himla fina. Här får jag garanterat ner kameran och jag älskar att jag faktiskt kan stänga väskan också. Det kan jag ju inte göra med Celine phantom bagen. Åh, det bara kliar i fingrarna på mig. Jag vill åka tillbaka till Paris och köpa en väska!

Har ni några tips på snygga väskor som jag kan få ner min kamera i men som ändå inte är för stora? Jag gillar även den klassiska Balenciaga väskan men det känns som att så många har den? Nu har iofs väldig många Celine phantom bagen också men det är ju av en anledning I guess? FÖR ATT DE ÄR SÅ FINAAAA! Men det kanske får bli en Givenchy då? Jag gillar verkligen dem.

Senast överförda115

Givenchy väskan i gammelrosa/ beige är verkligen hur fin som helst <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna